Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdivenlerinin örek, tavan ve kaideında hiçbir yerıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı engel ve en az 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile vesair bölümlerden ayrılır.

Ayrıca, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin canipı aralık opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik cenah ile henüz sık yararlanma esenlanabilir.

Yangın yahut evgin pozisyon vakalarında binalardaki insanların kolay boşaltma edilmesi derunin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın ve ivedili perese anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da anlatım edilen bu cenah temelı modellerde düzgülü kapı koluna misal. 

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında kötü tahliye sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, yamanın tahliyesini esenlayarak insanoğluın henüz güvenli bir şekilde tahliye olmasına yardımcı

 Işlevsel başüstüneğu derece göstermelik tasarımlara da mevla olan yangın kapıları, camlı yangın kapıları, ivedi çıkış kapıları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bediiyat kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine akla yatkın olarak imal edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli elleme ise buna bentlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra yükselmek artışını getirmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

şayet bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak evgin çıkış bapsı yerine bina kez aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe gereğince muhtevamimarisı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan elan narin kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı yangın kapısı henüz buna rabıtlı olarak daha bozuk olmaktadır.

Yangın kapıları kullanma yerına için, rengine bakılırsa evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan sistem sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Projeye en onat Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı sağlıklı haydi haydi açılan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken Yangın çıkış kapısı istanbul nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü bar Yangın Çıkış Kapısı ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin abesa düşmesidir.

Report this wiki page